La botiga Youngster ofereix línies de roba adolescent cobrint el nínxol de mercat que hi havia a Olot

Ja fa un any i mig que a Olot va posar-se en marxa Youngster, un comerç on s’hi pot trobar roba per a nens i nenes però també per a adolescents, cobrint així un nínxol de mercat que hi havia a la ciutat.


Trobar roba per a un nou o noia adolescent pot ser complicat, la línia infantil en molts casos ja no els agrada, en la d’adult encara no s’hi acaben de veure i, tot i que hi ha marques que tenen línies adolescents, aquestes no sempre són fàcils de trobar. A Olot però ja fa un any i mig que la botiga Youngster cobreix aquest buit amb línies específiques pensades per a adolescents d’entre 10 i 18 anys.

Manoli Herrera, responsable botiga Youngster: “Ells ja es veuen grans. No volen vestir com una persona adulta perquè el disseny és molt diferent i en canvi aquestes línies són molt divertides, canyeres i sensual alhora però molt mones que els permet anar guapos i atrevits però amb una certa mesura. Ho trobàvem molt a faltar i és una línia que venem molt”

La línia adolescent és una de les que més sortida té en aquest comerç olotí, tot i que disposen de roba per a nens i nenes des la talla de naixement fins a la majoria d’edat. A Youngster, que està situat al Carrer dels Dolors número 3 d’Olot, s’hi poden trobar sis marques amb línies infantils i juvenils de diversos estils i per a totes les ocasions.

Amb aquestes les marques asseguren la qualitat de les peces que és també una de les exigències dels adolescents alhora de comprar roba. Els joves d’entre 10 i 18 anys no només es fixen en la qualitat, l’estil i el disseny, sinó que també donen molta importància a la comoditat de les peces.

Manoli Herrera, responsable botiga Youngster: “Nosaltres com a adult quan arribem a casa ens canviem i volem anar còmodes, doncs ells si pel carrer poden anar còmodes, què millor, no? I aleshores cada vegada hi ha més exigència amb que es solapi comoditat en anar guapos”

Més enllà de la comoditat, el disseny i la qualitat de les peces també és important tenir cura de la roba alhora de rentar-la i per aquest motiu des de Youngster recomanen seguir sempre les indicacions de rentat del fabricant.