L’Escola Municipal d’Expressió d’Olot obre inscripcions amb l’objectiu d’arribar a totes les generacions

Amb l’inici del nou curs també tornen totes aquelles activitats que es fan més enllà de l’horari lectiu o laboral. És el cas de l’Escola Municipal d’Expressió, que aquesta setmana obre el període d’inscripcions a una vintena d’activitats, amb diverses propostes noves. Enguany destaca l’augment de l’oferta per adults.

L’Escola Municipal d’Expressió d’Olot fa una aposta per apropar-se a tots els públics. Aquest dilluns s’han obert les inscripcions a les activitats que ofereix el centre, per a infants, adults i gent gran, que enguany s’inicien amb la voluntat d’esdevenir cada cop més intergeneracionals. Un objectiu que es reflecteix ja en el mateix programa.

Dibuix i pintura, fotografia, ceràmica, patchwork… són alguns dels cursos que s’han pensat per a persones majors de 18 anys. Per primera vegada, també s’ofereix un curs de teatre i un taller de joieria artística. Una altra de les novetats destacades és que l’scrapbooking s’obre als joves.

Pel que fa als més petits, s’ofereix ExplorArt, un taller d’expressió plàstica que convida als nens i nenes de 3 a 11 anys a experimentar sense por.

Les inscripcions es poden formalitzar fins el proper 21 de setembre presencialment a l’Escola Municipal d’Expressió, o bé per internet al web www.olot.cat. Tota la informació sobre els cursos es pot consultar al web del centre, escolaexpressio.olot.cat.