Olot Televisió amplia la producció de programes de proximitat aquesta temporada

Amb l’inici de curs, Olot Televisió enceta una nova temporada. Enguany, la programació de la Televisió de la Garrotxa augmenta la seva producció d’informació i entreteniment 100% de proximitat, amb l’objectiu de reflectir al màxim la realitat de la comarca i la seva gent.


Des d’avui Les Notícies d’Olot Televisió fan un pas més en l’oferiment d’informació de proximitat, amb dues edicions diferenciades. A l’edició del dia, editada i conduïda per Paula Núñez, se li afegeix una edició de vespre, a partir de les 10 de la nit, presentada per Joan Manuel Robles, que analitzarà l’actualitat de les últimes hores amb entrevistes a alguns dels seus protagonistes.

Paula Núñez, editora de Les Notícies d’Olot Televisió: “preveiem una temporada intensa amb motiu de les eleccions municipals. Els serveis informatius seguiran apostant per donar compte de tot el qua passa a la Garrotxa, essent allà on hi sigui la notícia”.

Joan Manuel Robles, director de continguts d’Olot Televisió: “Ho farem amb la màxima acualització. aquesta temporada obrim una edició de vespre que convidarà a la reflexió sobre l’actualitat del dia, amb entrevistes a alguns dels protagonistes de les notícies”.

A més de Les Notícies, Paula Núñez prendrà el pols a l’actualitat de la Garrotxa al programa L’Alcalde Respon i Joan Manuel Robles analitzarà la política municipal d’Olot a Pentàgon. Aquesta temporada la informació esportiva també augmenta la cobertura d’esdeveniments. Al programa La Banqueta dels dilluns s’hi afegeix enguany una especial atenció als partits que enfronten els quatre equips garrotxins que aquesta temporada juguen a Segona Catalana.

Roger Santaló, cap d’esports d’Olot Televisió: “Aquesta serà una temporada especial per aconseguir cotes a diferents categories. A Segona Catalana hi ha una presència històrica d’equips garrotxins. En aquest sentit, cal ampliar la cobertura”.

El programa Pros i contres arrenca aquesta setmana una nova temporada amb un nou plató que permetrà acollir entrevistes en profunditat o debats. El magazín d’Olot Televisió, La Finestra, amb Idoia Sansa, ampliarà enguany el temps en antena amb noves seccions i col·laboradors.

Idoia Sansa, directora i presentadora ‘La Finestra’: “Estem contents de la rebuda del programa i de poder donar veu a les diferents entitats de la Garrotxa, però pensàvem que també seria bo donar als espectadors informació pràctica sobre temes d’interès com pot ser la salut”.

El reconegut programa Únics, estrenat la passada temporada, torna enguany amb nou director i presentador. Víctor Bassons acostarà als espectadors les històries de persones extraordinàries que sovint han hagut de superar grans esculls. Per la seva banda, el MAC Exprés torna enguany amb nou rostre, el de la periodista Mònica Font, que informarà els espectadors de la cultura que arriba d’una manera fresca i dinàmica i amb convidats sorprenents.

Mònica Font, editora i presentadora del ‘Mac Exprés’: “Plantegem un programa de cultura de 360 graus. A seccions com ‘Gent amb opinió’, persones vinculats directament o indirectament a la cultura ens en parlaran i ens sorprendran”.

El programa de cuina, Del Paisatge a la taula, convidarà aquesta temporada restauradors i productors locals que proposaran receptes a partir dels productes de quilòmetre zero de la comarca.

Mireia Guzmán, presentadora de ‘Del paisatge a la taula’: “Unirem gastronomia amb nutrició, convidant productors locals i aportant alhora consells saludables”.

Olot Televisió prepara, a més, una gran estrena, la del programa Paisatges Encreuats, una producció de la Televisió de la Garrotxa que mostrarà les comarques de Girona com mai s’han vist abans. Conduït pel director de la cadena, Albert Brosa, el programa aprofundirà en els diferents paisatges del territori amb entrevistes a les persones que més coneixen la riquesa dels seus indrets, amb la col·laboració de l’Observatori del Paisatge de Catalunya.

Albert Brosa, director d’Olot Televisió: “Mai no havíem presentat tants programes propis com en aquesta temporada. Hem fet un esforç tant pel que fa a programes informatius com d’entreteniment perquè Olot Televisió esdevingui, ara més que mai, la televisió de la Garrotxa i tothom s’hi pugui sentir reflectit”.

Ampliaran el focus de la informació de proximitat programes ja coneguts com l’Al dia comarques de Girona o el Connectica.cat, en directe cada dia de 7 a 8 del vespre. Aquesta temporada, Olot Televisió amplia la seva programació 100% de proximitat perquè tots els garrotxins s’hi sentin reflectits.