El Team Nan Oliveras organitzarà la Cursa Ciutat d’Olot Sant Lluc d’aquest 2018 i canviarà el recorregut

La Cursa Ciutat d’Olot tindrà nous organitzadors aquest 2018. Els encarregats de l’esdeveniment seran el Team Nan Oliveras, encapçalats pel triatleta olotí. En la propera edició es canviarà el recorregut, i es donaran dues voltes pel nucli urbà de la ciutat.


Els dos últims anys, la Cursa Ciutat d’Olot Sant Lluc viu diversos canvis per tal d’impulsar de nou aquest esdeveniment esportiu. Després de diverses edicions sota la tutela del Club Atletisme Olot Terra de Volcans, l’última cursa va ser organitzada per C-Actiu, i aquest 2018 agafa el relleu el Team Nan Oliveras. Es tracta d’un grup d’esportistes encapçalats pel triatleta olotí, que ha guanyat en cinc ocasions aquesta competició i que ara agafa la batuta de l’esdeveniment.

Nan Oliveras, membre de l’organització de la Cursa Ciutat d’Olot 2018: “Sempre havíem dit que ens faria il·lusió organitzar algun esdeveniment així, i davant els relleus de la cursa ens ho vam proposar. Ja fa temps que organitzem els campus de triatló, i ens veiem amb força per dur a terme la cursa”.

El Team Nan Oliveras espera repetir les xifres de participació d’anys anteriors: només el 2017, hi van córrer prop de 350 atletes. Per assolir-ho, ha canviat el recorregut.

Nan Oliveras, membre de l’organització de la Cursa Ciutat d’Olot 2018: “Es passava per les pistes d’atletisme: era un recorregut maco però dur, i hem decidit fer dues voltes per la ciutat d’Olot per fer una cursa més ràpida i entretinguda pel públic”.

La cursa tindrà lloc el proper 14 d’octubre, a l’entorn del Pavelló Municipal d’Esports d’Olot. Les inscripcions estan obertes, i es poden fer a través del web cursaciutatdolot.com.