La 5ª Trepitja Garrotxa Solidària escurça el recorregut amb l’objectiu d’oferir més qualitat i facilitar l’organització

Un any més, el Centre Excursionista Olot, en col·laboració amb l’ajuntament d’Olot i la Fundació Albert Bosch, celebraran la Trepitja Garrotxa Solidària, una cita que no es poden perdre els amants a les curses de muntanya i que es duran a terme als magnífics  paratges de l’Alta Garrotxa el cap de setmana del 13 i 14 d’octubre.


Els dies 13 i 14 d’octubre es celebrarà a Oix i al voltant de l’Alta Garrotxa, la cinquena edició de la Trepitja Garrotxa Solidària, la cursa organitzada pel Centre Excursionista Olot els beneficis de la qual van en favor de la Fundació Albert Bosch, Noel Alimentària, en la investigació contra el càncer infantil en diferents projectes de l’Hospital vall d’Hebrón de Barcelona.

Una de les principals novetats d’aquest any és que s’han escurçat els quilometratges d’algunes proves, amb l’objectiu d’oferir més qualitat i facilitar la organització de la qual.

Paco Gil , director de la cursa:”La Cursa l’hem escurçat. L’any passat era de 110 Km i l’hem convertit en 84. Li hem volgut dona un altre aire a la cursa. De més qualitat i menys asfalt”.

La ultra de 110 quilòmetres, puntuable pel campionat de Catalunya, passarà a tenir-ne 84 i 4.500 metres de desnivell. La trail de 64 passarà a tenir-ne 53 i 2.900 metres de desnivell. D’altra banda, es disputaran les curses curtes seran de 23 i 13 quilòmetres i 1.200 i 550 metres de desnivell, respectivament. Pel que fa a cims, des de la organització es destaca una novetat per la prova llarga.

Paco Gil , director de la cursa:”quan ets baixet si has de pujar el Comanegre tens una pujada important i la serralada, si tens sort, havent fet el Sant Marc enllaces Pic de les Bruixes-Sant Marc i després ja baixes. És un dels punts que pot ser dels més macos de fer”

De moment s’han inscrit a la prova poc més de dues-centes persones, i es del CEO s’espera que la gent s’animi a participar en l’edició d’aquest any, molt més espectacular i amb la oportunitat de córrer per camins i corriols idíl·lics de la comarca i a la vegada poc coneguts. Un ingredient perfecte per dues jornades per una cursa de muntanya compromesa per una bona causa.

 

Deixa un comentari