Sant Feliu de Pallerols posa el punt i final a l’exposició Art entre llunes i volcans, amb una alta participació

Sant Feliu de Pallerols posa punt i final a l’exposició ‘Art entre llunes i volcans’, que s’ha pogut veure durant l’últim mes als Arbres d’en Casals. 1.600 persones han visitat l’exposició en la que han participat 270 artistes que s’han repartit pels nous espais que conformen la mostra.


Els Arbres d’en Casals, a Sant Feliu de Pallerols, han tancat la segona edició del Festival Comunitari de Creació Plàstica, amb l’exposició ‘Art entre llunes i volcans’ , que durant l’últim mes s’ha pogut veure amb tot d’instal·lacions creatives i plàstiques d’artistes i gent del mateix poble.

Júlia Rubio, organitzadora exposició:”Hem de dir que en aquest projecte vam començar els tallers al mes de maig i hi van participar tots els nens de l’escola, gent gran, gent de fora en el Bou Vermell.”

La mostra constava de nou espais, repartits per un dels llocs més concorreguts d’aquest municipi garrotxí, que pretenien obrir la ment dels visitants mitjançant la reflexió, a través dels elements que s’hi mostraven, tots completament lligats a la natura. S’hi podia trobar des de representacions de la natura més explícita, com arbres o metres quadrats de fulles, que representaven les estacions; creacions amb fang i altres materials, i experiències sonores a través d’objectes com un tub… o bé un volant d’inèrcia. Fins i tot peces que jugaven amb l’aigua del Riu Brugent.

Més de 270 artistes i gent del poble han participat en el projecte d’aquest any, trenta més que en l’edició de l’any passat, fent que des de la organització es valori positivament la resposta que ha tingut l’exposició.

Júlia Rubio, organitzadora exposició:”Podem dir que hem aconseguit més del que havíem planificat en un moment. Ja portem registrades les visites de més de 1.600 persones.”

Així doncs, l’’Art entre llunes i volcans’ ha complert l’altre objectiu inicial: consolidar-se i visibilitzar gent creativa del poble, que potser no es dedica professionalment a l’art, però que té qualitats suficients per fer pensar als visitants a través de les seves representacions, en definitiva, el principal repte de l’art i la cultura.