El nou skate park d’Olot es prepara per acollir aquest dissabte el primer Open Volcan Party Skate

El Club Skate Olot durà a terme aquest dissabte la primera edició de l’Open Volcan Party Skate. Nombrosos aficionats al món de l’skate de tot Catalunya es reuniran al recent inaugurat skate park. Els competidors participaran en tres categories diferents.


Aquest dissabte el Club d’Skate d’Olot acull el primer campionat Open Volcan Party d’Skate. Enguany serà la primera vegada que se celebra al nou skatepark que es va inaugurar el passat mes de juny. Rider vinguts d’arreu de Catalunya es donaran cita al skate park per competir en les modalitats junior, masculí i femení. L’Open servirà per estrenar les noves instal·lacions del Malatosquer de les quals des del club Skate d’Olot en fan una molt bona valoració a causa del gran nombre d’skaters que s’ha apuntat a les classes que van començar curs la setmana passada.

Toni Orozco, president Club Skate Olot: “Fins i tot podríem dir que la pista ja se’ns ha fet petita a causa del gran nombre de joves que l’utilitzen. Els pares també estan contents de veure els seus fills jugant al carrer i no quedant-se a casa jugant a la Play”.

El certamen serà dissabte a partir de les 16h tot i que les inscripcions es podran fer el mateix dia a les 3. El campionat comptarà amb dues modalitats dins de les 3 categories presents, les rondes i les Best Trick. La jornada es compeltarà  amb  foodtrucks i clourà amb un concert de Joan Love, Hask o Trave Cigar.

x