La Unió Esportiva Olot demana més socis per reforçar el club

La Unió Esportiva Olot vol aprofitar la bona dinàmica de l’equip perquè l’afició ajudi a empènyer el club cap a objectius més ambiciosos. Els capitans olotins demanen augmentar el número de socis, i han mostrat els seus carnets per demostrar que ells també estan implicats amb el projecte esportiu.


Blàzquez, Hector Simon, Ginard, Jose, Xumetra o el mateix Raúl Garrido: tots ells tenen en comú el carnet de soci de la Unió Esportiva Olot, i formen part de les més de 1.300 persones de massa social que té el club. Aprofitant la bona dinàmica de l’equip, demanen que l’afició faci un pas més per ajudar el club a assolir els seus objectius. La Unió Esportiva Olot es marca poder superar aquesta temporada els 1.400 socis, i arribar als 1.500 seria tot un èxit. Per aquest motiu, la campanya d’abonaments del club ha previst diversos avantatges per motivar a atraure més gent a les grades de forma constant. Tots els avantatges es poden consultar al mateix web de la Unió Esportiva Olot, que vol fer-se gran amb l’empenta de l’afició i dels jugadors al terreny de joc.

Deixa un comentari