L’acròbata garrotxí Jordi Serra porta el seu espectacle ‘Ex Libris’ a Olot aquest cap de setmana

Talent de la Garrotxa que torna a casa. N’és un exemple Jordi Serra, artista garrotxí especialista en circ acrobàtic. Aquest dissabte podrà veure’s a Olot ‘Exlibris’, la seva última proposta amb la companyia La Voël.

Aquest cap de setmana l’acròbata garrotxí Jordi Serra viurà una funció especial. La companyia La Voël, que integra juntament amb Debie Cobos i el músic Marc Sastre, porta a Olot l’espectacle Exlibris. Davant d’un públic més conegut que de costum, tindrà ocasió de representar un muntatge de circ que, com diu el seu propi nom, s’inspira en els llibres i en aquelles petites coses quotidianes que porten a la felicitat.

Jordi Serra, artista: Ens hem centrat en els llibres perquè és un objecte que ens toca molt, perquè estan obsolets. Aquí podreu veure llibres que potser ja no es tornaran a llegir.

Quadrant rus, mans a mans o bola d’equilibris amb dues persones són algunes de les tècniques de circ que es combinen en aquesta proposta que, a més, compta amb música en directe. Aquells que vulguin veure en acció un dels artistes més internacionals que han sortit de la comarca, podran fer-ho dissabte a partir de les set de la tarda al Teatre Principal d’Olot.

x