Carrefour i Espuña renoven l’aposta pel pernil cuit sense fosfats en el 15è aniversari del seu acord

L’empresa càrnia Espuña i la cadena multinacional Carrefour van signar aquest dijous un acord pel qual Carrefour manté la distribució del pernil cuit sense fosfats marca Espuña.

Carrefour i Espuña han ratificat la seva aposta pel pernil cuit elaborat sense fosfats. L’empresa càrnia i la cadena multinacional de distribució van signar aquest dijous un acord que mantenen des de fa quinze anys per a la distribució de pernil cuit sense fosfats.

Aquest producte s’obté de pernils sencers de porcs alimentats bàsicament de cereals. L’empresa de distribució comercialitza aquest producte sota el segell “Calidad y Origen Carrefour”. La presència d’aquest producte forma part de l’aposta de la companyia amb la transició alimentària.

Jorge Ybarra, director comercial d’alimentació de Carrefour Espanya: “El consumidor de hoy en día está más preocupado que nunca por la alimentación y por qué comen. Y esta preocupación es mucho mayor de la que tenían antes. Con lo cual, esta transición Carrefour pretende liderarla”.

El producte s’emmarca en l’estratègia de l’acord entre fabricant i comerciant que té per objectiu millorar l’oferta alimentària i la responsabilitat social.

Xavier Espuña, gerent d’Esteban Espuña, S.A: “Y por esto nos hemos planteado hacer toda la gama de charcutería que hemos lanzado este año, des del fuet, jamón o chorizo, con la intención de solo utilizar músculos, carne, sal y especies”.

L’esdeveniment va comptar amb la directora general de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Muntsa Vilalta, que va felicitar els responsables de l’acord.

Muntsa Vilalta, directora general de Comerç de la Generalitat de Catalunya: “Felicitar esta larga trayectoria de quince años que consolida esta colaboración dentro de la cadena de valor del sector de la alimentación. Yo creo que habéis, no leído, sino releído bien la evolución de los hábitos de consumo y comportamiento del consumidor”.

A l’acte també van assistir altres personalitats com l’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas i el subdelegat del Govern a Girona, Albert Bramon.