El concessionari Nissan Olot Motor obté per novena vegada el guardó Global Nissan Award

El concessionari Nissan Olot Motor ha aconseguit el premi com a millor concessionari del món de la marca japonesa. És la novena vegada que Olot Motor obté el guardó Global Awards , la qual cosa el converteix en el concessionari més guardonat del món.

El concessionari Nissan Olot Motor va obtenir aquest dijous el màxim guardó a millor concessionari de la marca de vehicles Nissan. Olot Motor ha obtingut el Global Nissan Award nou vegades i així es converteix en el concessionari més guardonat del món. El Nissan Global Award cada any distingeix l’elit de la xarxa Nissan a escala global. La marca nipona concedeix el premi a 169 concessionaris dels 4.000 que té arreu del món.

Jordi Teixidor, director Nissan Olot Motor: “Jo mai de la vida hauria pensat guanyar nou vegades guanyar el Global Nissan. És una cosa increïble. No t’ho acabes de creure. A la mateixa manera molta satisfacció. Dóna molta força a l’equip i a seguir lluitant”.

El premi valora la feina del concessionari des de l’1 d’abril del 2017 fins el 31 de març del 2018. Durant aquests dotze mesos, Nissan Olot Motor s’ha convertit en la concessionària amb la quota de mercat més alta. Nissan Motor Olot té una quota de mercat del 13% i comercialitza la marca a la Garrotxa i al Ripollès, amb una mitjana de 300 vehicles venuts a l’any.

Marco Toro, conseller delegat Nissan Espanya: “Números de venta evidentemente importantes que no podían ser estos sin clientes satisfechos. De hecho el premio junta el resultado a nivel de ventas como a nivel de satisfacción de cliente. Sabemos que si el cliente no está satifecho no vuelve a comprar, no vuelve a estar en estos talleres. Jordi ha conseguido incluso mejorarse”.

Olot Motor va assegurar que ja treballa per al desè guardó.