ERC d’Olot creu que el projecte de l’Espai Cràter és improvisat i no és prioritari

El grup d’Esquerra Republicana de Catalunya d’Olot considera que el projecte de l’espai cràter de l’equip de govern no és necessari ni prioritari com sí ho és, diu, el Nucli Antic d’Olot. El principal grup de l’oposició creu, a més, que el projecte és improvisat i que s’hauria de plantejar millor.

Esquerra Republicana de Catalunya creu que la inversió necessària per fer possible l’Espai Cràter, així com les complementàries, tensionaran econòmicament l’Ajuntament per a un projecte que no considera prioritari. El grup a l’oposició del consistori olotí diu que les inversions s’haurien de destinar al Nucli Antic, que està molt malmès, per tal de donar sentit al Pla de Millora del barri. Els republicans creuen que amb l’Espai Cràter l’equip de govern aposta per un turisme de quantitat i no de qualitat.

El partit republicà aposta per plantejar un projecte sobre els atractius vulcanològics de la ciutat a gran escala, que compti amb el criteri de grans experts en la matèria i posi en valor el patrimoni natural de la capital de la comarca, com la Moixina, i espais amb què ja es compta, com el Museu dels Volcans. Per aturar el projecte de l’equip de govern tal i com està plantejat i reconduir-lo, caldria el suport de la resta de partits de l’oposició. En aquest sentit, la portaveu d’Esquerra a Olot ha avisat que tots els grups amb representació a l’Ajuntament són responsables de la manera com s’acabarà portant a terme