La Volta pels Volcans d’Olot arriba aquest diumenge a la 10ª edició amb més nombre de participants que l’anterior

El Centre Excursionista Olot celebra aquest diumenge la 10a Volta pels Volcans. La cursa sortirà a les 10 del matí del pavelló firal per recórrer els quatre volcans de la ciutat.

La Volta pels Volcans és la cursa amb què el Centre Excursionista Olot comença la temporada, abans de la Trepitja Garrotxa. La prova, que permet recórrer els quatre volcans d’Olot, també la Garrinada, celebra aquest diumenge la seva desena edició. L’entitat vol que la prova sigui una festa amb motiu de l’aniversari.

Moi Charles, membre Centre Excursionista Olot: “Quan començes no saps mai. No saps si durarà o no, si tindrà èxit o no. De moment en els últims anys anem in crescendo . Intentem que sigui amigable, popular i sobretot la celebració d’alguna manera en part que sigui una jornada festiva aquell dia. No busquem cap cosa extra ni sortida diferent sino que volem mantenir lo que smepre ha estat el centre excursionista. Normalment rondàvem pels voltants de les 200 persones inscrites i l’any anterior vam arribar a les 300. Aquest any ens mourem per aquesta xifra”.

La Volta pels Volcans forma part del Circuit de Curses de Muntanya de la Garrotxa. Sortirà diumenge a les 10 del matí del recinte de l’antiga estació d’Olot per recórrer els quatre volcans de la ciutat en el recorregut habitual de 13 quilòmetres. Les inscripcions es poden fer avui de les 6 de la tarda a les 9 del vespre al local del Centre Excursionista d’Olot i una hora abans de la cursa. La prova també planteja una cursa infantil de 2 quilòmetres que sortirà a 1/4 de 10 del matí.