El Bosc de Tosca i el Sant Jaume empaten a un en un partit molt igualat (1-1)

Tant el Bosc de Tosca com el Sant Jaume de Llierca van posar cos i ànima en el derbi garrotxí de Segona Catalana disputat dissabte a les Preses. El seriós plantejament dels dos equips va deixar un partit molt igualat, d’alternança en el domini a la primera part i d’internaments mútuament frustrats a la segona, que va reflectir-se en el resultat final, empat a un i repartiment de punts per a dos equips que no van deixar-se res a la recàmera.

El Sant Jaume de Llierca va fer-se amb el domini dels primers minuts. Les triangulacions amb passades ben dirigides dels joves jugadors del filial de la Unió Esportiva Olot, que han intensificat les sessions d’entrenament de cares a aquesta temporada, van sorprendre el Bosc de Tosca i el va obligar a fer esforços per recuperar el domini. D’una jugada ben trenada del Sant Jaume va arribar el gol dels visitants al minut 11. El gol va esporar el Sant Jaume, que ho va seguir intentant, però el Bosc de Tosca no es va encongir; va tirar d’orgúll amb la brúixola de Josep Vila, recuperador i distribuidor de contraatacs que esdevenien molt perillosos a l’àrea rival. El gol dels locals no va tardar a arribar, sobre els 20 minuts de joc. Va ser el Sant Jaume a qui li va tocar llavors contenir la potència i saber fer dels de Bosc de Tosca, que va tenir encara algunes ocasions de gol.

A la represa, els dos equips van seguir buscant el gol però amb cautela i respecte vers el rival. El Sant Jaume va tornar a començar endollat i un punt elèctric, però les línies defensives, serioses totes dues, van saber contenir les ofensives de l’àrea rival. El joc va tendir a travar-se i ja no remuntaria durant tota la segona meitat. Les arribades quedaven sense profunditat ni definició en una segona part tosca que en ocasions va fer perdre els nervis dels jugadors. El marcador no es va moure de l’1 a 1 de la primera meitat.

Deixa un comentari