La Remigius Fluvii celebra la seva edició número 33 durant la festa major de Besalú

Besalú va celebrar aquest diumenge la Remigius Fluvii, una de les activitats més consolidades dins del programa de Festa Major. L’activitat va comptar amb una alta participació.

La popular regata de barques casolanes de la festa major de Besalú, la Remigius Fluvii, va celebrar aquest any la seva edició número 33.

Lourdes Sibeques, Oficina de Turisme de Besalú: “És una festa que ja està més consolidada dins els actes de la Festa Major”.

Una divertida carrera de prop d’un quilòmetre tot baixant en competició festiva pel Riu Fluvià, en el marc de la Festa Major del poble que s’allargarà fins aquest dimarts, dia 25 de setembre.

Lourdes Sibeques, Oficina de Turisme de Besalú: “Estem contents, perquè és una festa on hi ha molta participació. I no només participació infantil, és una participació a tots nivells. Hi han hagut 153 tripulants amb un total de 14 embarcacions”.

Les galeres més ràpides van ser els Artistes Parisencs, Mario Boat, Pop Corn i Besalú des de l’aire, en les categories infantil, juvenil, adulta i mixta, respectivament. També van tenir premi, les més originals. En aquest cas, les que van obtenir el guardó van ser Les Gueishes i Abelles aquàtiques. Una jornada festiva i agradable, en un dia calorós on el temps va acompanyar.

Com ja és habitual, la regata va ser seguida per molt de públic, nens i grans, des dels marges del Fluvià i des del pont vell.

x