La UE Olot encaixa la primera derrota de la temporada contra el València Mestalla en un partit gris (0-3)

La Unió Esportiva Olot ha perdut el primer partit de la temporada per zero gols a tres contra el València Mestalla en un partit poc lluït dels jugadors de Raúl Garrido, que no s’han sentit còmodes en cap moment. La UE Olot ha aconseguit arribar al descans amb taules en el marcador però a la segona part el filial valencianista els hi ha passat pel damunt.

Toc de realitat per la Unió Esportiva Olot, aquest cap de setmana en el partit que l’ha enfrontat al València Mestalla. Els jugadors de Raúl Garrido no han demostrat, ni de bon tros, el nivell en aquest inici de temporada i han caigut clarament per zero a tres davant un filial valencianista que ha sabut desconnectar el conjunt local i ha jugat amb una marxa més durant tot el partit.

El partit ha començat amb un joc espès per part dels dos equips, però mica en mica el València Mestalla anava tenint més ocasions. A la mitja part s’ha arribat amb taules al marcador, però a la segona part i amb el gol de Fran, a l’Olot se li ha fet difícil aguantar i més que mirar cap a munt ha vist com els rivals aprofitaven els seus errors i marcaven en una contra al minut 59, gràcies a Alejandro Blanco. En aquest moment Raúl Garrido ja es mostrava resignat.

L’Olot ha tingut alguna ocasió però, al final qui ha aconseguit marcar de nou ha estat el València, a les acaballes del partit, després que Fran aconseguís el gol en la sortida d’un córner.

En definitiva, un partit per analitzar i per tocar de peus a terra, i per seguir treballant per mantenir el nivell de les quatre primeres jornades. La setmana que ve la UE Olot visitarà el barça B al Miniestadi, una nova prova davant un dels equips més potents de la lliga.

x