La vuitena edició de la Marxa 100% Tondo aplega més de 700 participants i algun exciclista il·lustre

Aquest diumenge es s’ha celebrat una nova edició de la marxa cicloturista 100% Tondo, que homenatge cada any al ciclista vallenc Xavier Tondo. Enguany hi han participat més 700 aficionats al món de la bicicleta i ha comptat amb ex corredors de primer nivell com Joaquim Rodríguez i Àngel Edo.

Un any més Sant Joan les Fonts ha homenatjat al ciclista Xavier Tondo, en una nova edició de la marxa cicloturista 100% Tondo. Enguany s’arribava a la vuitena edició i ha comptat amb més de 700 participants, malgrat la baixa d’última hora del corredor del Movistar Team Marc Soler, recentment convocat per la selecció espanyola i el seu equip per participar als campionats del món de ciclisme que s’estan celebrant a Innsbruck.

El bon temps ha acompanyat als corredors, en una ruta que transitava per les carreteres on sovint entrenava el ciclista vallenc, que va morir fa set anys a causa d’un accident.

Entre els participants hi havia ex-corredors de primer nivell, com el ‘Purito’ Rodríguez, subcampió del món i guanyador de tres etapes al Tour de França, que recordava algun record compartit amb en Xavi.

A la sortida també hi ha estat present l’ex corredor del Kelme Àngel Edo.

A les nou del matí es s’ha dut a terme la sortida, després del tall de cinta i que els familiars de Xavier Tondo recollissin un detall per part de la organització. A partir d’aqui dues rutes: la curta, que anava fins a Banyoles i tornava per Santa Pau, i la llarga, igual recorregut sumant-li l’arribada a Sant Pau de Seguries i tornada per la Vall del bac. El guanyador de la prova llarga va ser Joaquim Badia, mentre que en la prova curta el millor va ser Josep Rubio.

 

 

 

Deixa un comentari