El CB Garrotxa Santjoanenc guanya a la UE Ripoll en un partit amistós (72-70)

El CB Garrotxa Santjoanenc es va imposar a la UE Ripoll aquest dissabte en un partit de pretemporada. El matx va servir per posar a prova els dos equips gironins.

El bàsquet va tornar aquest dissabte a Sant Joan les Fonts. L’equip que aquest any competirà a Tercera Catalana es va veure les cares amb la UE Ripoll. Un partit de pretemporada que va servir per posar a prova els dos conjunts i millorar el sistema. L’equip local es va imposar al visitant en un partit igualat en el tram final.

El conjunt garrotxí no va començar com s’esperava. La UE Ripoll va marcar un parcial de 0-8 durant els primers minuts. La inèrcia del pavelló local va donar les forces necessàries als sant-joanencs per igualar el partit i anar-se’n guanyant a la mitja part.

La segona meitat va ser blanc-i-negra, tot i que el conjunt local no aconseguia escapar-se en el marcador, i la UE Ripoll ho va aprofitar per mantenir el matx igualat i arribar a l’últim quart amb poc desavantatge.

Dennis Godoy, jugador del CB Garrotxa: “Les sensacions són bones. El vestuari ens sentim molt bé, cada cop ens sabem més els sistemes i juguem millor. Així que amb moltes ganes que comenci la temporada i, endavant”.

 

Paco Fernández: “Hem començat a entrenar fa molt poc, perquè hem tingut gent de vacances. De moment, hem entrenat poc i tenim molts lesionats. Espero durant la temporada anar recuperant gent i a base d’entrenaments anirem millor”.

En una recta final emocionant, la UE Ripoll no va aconseguir anotar durant una de les últimes jugades del partit. Així, el CB Garrotxa va aconseguir guanyar el partit de pretemporada.

Deixa un comentari