El conseller d’Interior acompanya a David Nájera, candidat de Junts per Santa Pau, en un dels seus primers actes

El conseller Miquel Buch va visitar aquest divendres Santa Pau, en una trobada del Pdcat en la que es va presentar com a candidat de les pròximes municipals David Nájera. Nájera ja havia format part de les llistes de Convergència i Unió a Olot en les passades eleccions municipals del 2015.

El centre cívic de Can Blanc,conegut també com a Ca la Guapa va acollir divendres una trobada del Pdcat a Santa Pau on el cap de llista de les properes eleccions municipals del mes de maig al municipi David Nájera s’estrenava com a candidat elegit. Sota les sigles de Junts per Santa Pau, la trobada en to distés, va servir per a recollir propostes o reivindicacions veïnals. Fins al centre cívic també hi va assistir com a convidat el conseller d’Interior Miquel Buch el qual va voler fer costat a Nájera en aquest pas important de cares als propers comici. Buch va encoratjar a Nájera a treballar de valent per la candidatura.

Miquel Buch, Conseller d’Interior: “Catalunya està formada per 947 municipis i aquest és un igual d’important que tots els altres. Per nosaltres és important tenir grans candidats, grans llistes i tenir grans projectes perquè els veïns i veïnes de catalunya segueixin vinquent en un país amb millor qualitat de vida”

David Nájera va valorar la presència de Miquel Buch en el marc de la llarga trajectòria que va tenir el Conseller com a alcalde de Premià de Mar l’any 2007.

David Nájera, Candidat Junts per Santa Pau: “ Volia portar al conseller Buch perquè té molta experiència com a alcalde i el volia portar a aquest barri perquè hi ha hagut alguns robatoris i una mica de por i vaig pensar que el conseller era perfecte per poder explicar als veïns com poder encarar petits robatoris”

David Nájera va formar part de les llistes de Convergència i Unió a Olot en les darreres eleccions del 2015. Amb una llarga trajectòria lligada al partit, Nájera substitueix Esther Badosa que ha estat la cap de llista del municipi en d’altres comicis anteriors.