El renovat skate park d’Olot acull el 1r Open Volcan Party Skate

L’Skate Park d’Olot va ser escenari, aquest dissabte, de la primera edició de l’Open Volcan Party Skate, una prova d’skate que va aplegar a desenes d’aficionats i participants a aquesta modalitat esportiva extrema.

Aquest dissabte l’Skate Park d’Olot va acollir la primeria edició de l’Open Volcan Party Skate, una competició d’skate que va aplegar a nombrosos aficionats i participants d’aquesta disciplina esportiva per disputar-se el títol en cada una de les quatre categories que formava part la prova que es dividia en dues modalitats ‘Rondes’ i ‘Best Trick’. L’acte l’organitzava el Club Skate Olot en col·laboració amb l’ajunatment d’Olot i la Federació Catalana de Patinatge.

El renovat skate park, a les instal·lacions esportives de Malatosquer,  situat a la solfa, va ser l’escenari del certamen. Durant la jornada hi va haver música i food-trucks, i es va habilitar un punt d’informació on s’hi podia conèixer detalls del club, la seva escola i els cursos que ofereix.

El guanyador en categoria junior masculina va ser CJ Collin, segon va quedar Ken Palmera i el tercer va ser Tobi. En la prova professional femenina la millor va ser Leticia Buffoni, seguit de Jacob i el tercer lloc per Jessi Armato; mentre que en la prova masculina la victòria va ser per Òscar Rosvelt, seguit de Cristian Rosselt i Jaime Mateo.