La Fira del Joc és el punt de trobada familiar de la festa de la Santa Espina de les Planes d’Hostoles

Aquest cap de setmana les Planes d’Hostoles ha celebrat la Festa de la Santa Espina. En el marc d’aquesta festivitat, dissabte es va fer la Fira del Joc i els Productes de la Terra, un espai amb jocs, tallers participatius i productes artesans per a totes les edats.

Les Planes d’Hostoles celebren la festa major de la Santa Espina que va arrencar divendres. El cap de setmana ha estat farcit d’actes per a tots els gustos, però sense dubte i des de fa 3 anys el punt de trobada familiar de les festes és la Fira del Joc i dels productes de la terra on s’hi ha pogut trobar jocs tradicionals que han agradat a nens i adults. L’ajuntament fa una valoració positiva de la Fira que cada any creix en nombre tant de participants com de visitants.

Eduard Llorà, Alcalde de les Planes d’Hostoles: “És la tercera vegada que fem aquesta fira i cada vegada el que veiem és que la gent aprofita per venir en família, avis amb els néts, pares i fills. Crec que tothom, si li agrada jugar, trobarà algun dels punts on hi ha un joc que li agrada”

El dia a acompanyat per poder passar un dia en família, una de les finalitats de la fira.

Eduard Llorà, Alcalde de les Planes d’Hostoles: “La nostra intenció era fer una activitat que fos familiar i el joc és aquell element que aglutina moltes generacions”