La Volta pels Volcans supera les expectatives de participació

El Centre Excursionista Olot va celebrar aquest diumenge al matí la 10a edició de la Volta pels Volcans. La jornada va superar les expectatives de participació, que va ser un èxit total.

La Volta pels Volcans d’Olot va arribar aquest diumenge a la seva 10 edició. Una desena d’anys on la participació ha anat creixent fins arribar a ser un èxit absolut.

Moi Charles, Centre Excursionista d’Olot: “Per mi, una festa. Fa 10 anys vam decidir muntar aquesta cursa al Centre Excursionista. És una volta a Olot, que passa per tots els volcans i queda Olot al mig. És una cursa maca”.

El sol i la temperatura van acompanyar un ambient agradable i festiu. El recorregut va ser l’habitual, un camí de 13 quilòmetres.

La prova començava a les 10 del matí al recinte de l’antiga estació d’Olot. Molt abans del compte enrere, però, molts corredors ja estaven escalfant motors per preparar-se davant un llarga cursa. L’hora de la veritat va arribar i tots els participants van iniciar la carrera.

Moi Charles, Centre Excursionista d’Olot: “Jo crec que molt positiu. Estem any rere any millorant-nos i jo crec que ha sigut un èxit”.

El guanyador de la cursa va ser Arnau Aranda, amb un temps de 54′ i 51” i el segon classificat, Pau Carol, amb 57′ 20”. L’olotí Francesc Aulí va acabar a la sisena posició de la classificació, amb un temps de 58′ 34”.

La Volta pels Volcans és la cursa amb què el Centre Excursionista Olot comença la temporada, abans de la Trepitja Garrotxa. Una jornada festiva que va celebrar el seu aniversari.

x