Unes 200 persones fan bategar un cor enorme format per para-sols al cràter del Volcà Montsacopa d’Olot

Aquest diumenge al Volcà Montsacopa es va omplir de para-sols. L’objectiu era fer bategar un cor al cràter de volcà format per 84 ombrel·les, portades per voluntaris. La iniciativa era d’Artistes de la Garrotxa i va venir d’una proposta dels CDR’s de la comarca, per seguir el que ja s’havia fet en altres poblacions, com per exemple Palamós. Unes dues-centes persones van aguantar la calor i van fer un clam unànime per la llibertat dels presos polítics i pel dret d’autodeterminació. Un dron va estar gravant les imatges de l’acte, amb l’objectiu de fer un vídeo per a l’u d’octubre que circuli per les xarxes socials.

 Tate Lucena, Artistes de la Garrotxa:”D’entrada l’acte reivindica la llibertat pels presos polítics i el dret autodeterminació. Aquestes ombrel·les ja s’han fet servir a altres llocs i calia aprofitar-les. fa uns dies he rebut un whatsapp d’en Jordi Cuixart, amb un cor bategant, molt bonic, i m’ha fet molta il·lusió, perquè aquí ara estem amb el tema cors i el missatge que dona ell és el mateix que jo li posaria en aquest acte; que no hem de perdre el somriure, que hem de tirar endavant i que hem d’estar units en aquesta causa.”

Deixa un comentari