El Bosc de Tosca intentarà endur-se els tres punts del camp del Santa Pau en un derbi que oferirà en diferit Olot TV

L’empat a 1 entre el Bosc de Tosca i el Sant Jaume ha deixat amb els mateixos punts, 10, dos equips que aspiren a tot al grup 1 de Segona Catalana i que ara es troben tercer i quart a la classificació. A la propera jornada, els garrotxins voldran escalar fins a les primeres posicions, de les quals només els separen tres punts, però no serà fàcil. Al Bosc de Tosca l’espera el Santa Pau, en un nou derbi apassionant que serà retransmès per Olot Televisió, dissabte a les 20.30 i, diumenge, a les 16.00.

El derbi de Bosc de Tosca va servir als locals i al Sant Jaume, a banda de sumar un punt mes, per mesurar forces, conèixer-se de cares al partit de tornada i presentar credencials. El Sant Jaume de Joan Sánchez va sorprendre els aficionats presencs a la primera part, amb una plantilla jove que tocava amb serenor, triangulava ràpid i afinava les passades. Aquesta temporada el filial de la UE Olot aspira a tot. Per a la propera jornada, el Sant Jaume esperarà el Bescanó, vuitè a la classificació i a tres punts dels garrotxins, que només ha perdut un partit, l’últim contra el Can Gibert.

En el derbi garrotxí de dissabte, el Bosc de Tosca també va fer gala del seu joc sòlid mereixedor dels primers llocs de la taula. Dissabte visitarà un altre garrotxí, el Santa Pau, setè a la classificació que acumula dues victòries en quatre partits. El partit entre el Santa Pau i el Bosc de Tosca es jugarà dissabte i serà retransmès per Olot Televisió. El podran veure pocs minuts després de l’acabament del partit, a 2/4 de 9 del vespre a la Televisió de la Garrotxa.

Fotografia: Nuri Marguí