La CUP d’Olot inclourà les propostes de l’Associació Alliberem-nos a la seva línia de treball

La CUP d’Olot treballarà perquè es despleguin les propostes que l’Associació Alliberem-nos ha presentat als partits polítics d’Olot. El partit assegura que no formarà part de cap govern que no tingui clar que cal treballar en aquesta línia. De les 20 propostes per la lluita dels drets del col·lectiu LGTBI, el partit creu que algunes ja es podrien començar a desplegar.

La CUP d’Olot està 100% d’acors amb les propostes per la lluita dels drets del col·lectiu LGTBI que l’Associació Alliberem-nos va fer arribar, a principis d’aquest mes, a les formacions polítiques d’Olot. La Candidatura d’Unitat Popular d’Olot creu que algunes de les 20 propostes que s’han fet ja es poden començar a desplegar i moltes d’elles podrien impulsar-se a curt i mig termini. El partit va més enllà i assegura que no formarà part de cap govern que no tingui clar que cal treballar en els paràmetres que proposen.

Lluís Riera, Regidor Cup Olot: “Nosaltres ens hi comprometem i no formarem part de cap tipus de govern que no tingui clar que això és vigent i és la necessitat que té aquesta ciutat per tal de començar a esmenar tota una sèrie d’errors que durant el temps s’han perpetuat. Ha estat el fet de no admetre, no entendre, que hi ha moltes maneres de ser, d’estimar i de sentir”

La CUP d’Olot ja ha incorporat aquest llistat de 20 propostes, que pretenen iniciar polítiques que tinguin en compte els drets del col·lectiu LGTBI, a la seva línia de treball i en cas de presentar-se a les properes eleccions municipals les inclourà al programa electoral, tal com sol·licitava Alliberem-nos.

Lluís Riera, Regidor Cup Olot: “Part d’aquest programa que ens delimita una línia vermella és la voluntat d’integrar les diferents maneres i les diferents parts d’Olot que hi ha. No només hi ha un Olot, sinó que hi ha uns quants Olot i tots ells han d’encabir”

Per a la formació política les properes eleccions municipals a Olot podrien ser les primeres en què el bipartidisme no sumés majoria absoluta i es proposa com a objectiu treballar per fer viable un govern de transformació social.

 

 

Deixa un comentari