La Vall d’en Bas celebra aquest diumenge a els Hostalets la festa de la Gent Gran

Aquest cap de setmana la Vall d’en Bas celebra la segona edició de la Festa d’Homenatge a la Gent Gran. L’esdeveniment es va recuperar l’any passat després de 25 anys de no fer-se per reconèixer la trajectòria dels veïns de major edat del municipi. La festa és rotativa pels diferents pobles de la Vall d’en Bas i enguany es farà a els Hostalets.

Els Hostalets d’en Bas acollirà aquest diumenge 30 de setembre la Festa d’Homenatge a la Gent Gran de la Vall d’en Bas. L’esdeveniment es va recuperar l’any passat, després de 25 anys sense realitzar-se, i es va celebrar a Sant Esteve d’en Bas. Enguany canvia d’ubicació seguint la voluntat de l’ajuntament d’esdevenir una festa rotativa pels diferents pobles de la Vall d’en Bas.

Lluís Amat, alcalde de la Vall d’en Bas: “La voluntat és de no centralitzar-la i poder fer la festa cada cop en un lloc diferent. L’any passat es va fer a Sant Esteve d’en Bas i aquest any la fem a els Hostalets”

La celebració començarà a les 11 del matí amb una missa i s’allargarà fins a mitja tarda. Hi haurà una audició de sardanes, un espectacle de màgia i un dinar popular, l’’acte central, però, serà l’homenatge a les persones més grans dels pobles de la Vall.

Lluís Amat, alcalde de la Vall d’en Bas: “Sembla que la gent gran s’ho mereix tot. Ens han donat tant i tant, que és poc els que els puguem retornar. És un acte que volgudament ens ve una cobla infantil i juvenil de La Bisbal, amb la idea de que sigui una trobada intergeneracional. És un acte senzill, humil i una vetllada per dir: Gent Gran, gràcies per tot”

L’esdeveniment, que és obert a tota la ciutadania però està pensat per a persones majors de 75 anys, vol ser un punt de trobada per als veïns de major edat de la Vall d’en Bas. L’any passat a la Festa de la Gent Gran hi van participar unes 120 persones.

x