La UE Olot organitza un partit solidari en favor de la Fundació INTEGRA

La Unió Esportiva Olot prepara per al proper dimecres 3 d’octubre un partit solidari contra el Canet Roussillon. El preu de l’entrada serà simbòlic, 5 euros. Tots els fons recaptats aniran destinats a l’associació integra, que enguany celebra el seu cinquantè aniversari.

Fa 50 anys va nèixer Integra, una associació que durant mig segle ha ajudat moltes persones amb discapacitat intel·lectual. Però als seus inicis el projecte, d’alta complexitat, també va haver de rebre ajuda. Llavors les entitats van donar-li un cop de mà, organitzant activitats per recollir fons. Va ser el cas de la Unió Esportiva Olot, que va organitzar partits en favor de l’associació. 50 anys després, no ha deixat d’ajudar a l’entitat, tot i que amb motiu del cinquantenari ha volgut recordar els inicis organitzant novament un partit solidari.

Joan Agustí, president UE Olot: “al costat del compromís esportiu, del compromís formatiu hi ha compromís social i és un compromís que ens encanta i a més a més dóna pes específic a l’entitat. I no només a l’entitat si nó que ens he surt sempre possar de relleu la ciutat, la comarca i la cultura o la nostra manera de fer. Ens agrada ser qui som”.

El club de futbol olotí ha organitzat un partit aquest proper dimecres 3 d’octubre a les 19h contra un equip veí del Pirineu, el Canet Roussillon.

Núria Fité, Gerent d’INTEGRA: “els socis de l’Olot poden estar molt orgullosos del seu club ja que a banda de treballar intensament per aconseguir els seus objectius esportius, demostra cada dia amb aquesta aposta que fa per aquests valors que l’envolta per que tothom tingui una oportunitat”.

El partit costarà únicament cinc euros i s’espera el màxim de públic per ajudar que l’entitat segueixi fent la feina que ha fet fins ara. Qui guanyarà aquest partit ja se sap a hores d’ara. S’imposi qui s’imposi, guanyarà la solidaritat.