L’Ajuntament d’Olot presenta el projecte d’obres de millora del carrer Pare Antoni Soler

L’Ajuntament d’Olot ha anunciat les obres de millora del carrer Pare Antoni Soler, entre la plaça del Carme i l’avinguda de Girona. El projecte, sorgit del Pla de Millora del barri de Sant Miquel, comportarà l’ordenament de l’accés amb vehicle, l’ampliació d’una de les voreres i l’habilitació d’una zona arbrada.

L’Ajuntament d’Olot ha presentat el projecte de millora del carrer Pare Antoni Soler que connecta amb l’avinguda de Girona. Les obres que es portaran a terme abans que acabi l’any, pretenen ser una obra de millora i dignificació d’una de les entrades de la ciutat que alhora és una llarga reivindicació  dels veïns de Sant Miquel i del Nucli Antic. Des del consistori olotí creuen que la millora afavorirà la connectivitat d’aquesta entrada de la ciutat amb l’artèria principal del nucli antic.

Estanís Vayreda, Regidor de Promoció Ciutat Aj. Olot: “serà una bona opció per a dignificar una de les entrades de la ciutat que ens connectarà molt bé amb el Nucli Antic, fent-lo més agradable que no pas ara. I reduirem la quantitat de vehicles amb la reordenació del trànsit”.

Segons l’Ajuntament l’obra està pressupostada en uns 20.000 euros i no suposarà la renovació total de l’avinguda de Girona ja que suposaria un elevat pressupost que el consistori no pot assumir de manera solitària i que requeriria d’una aportació econòmica extra.

Estanís Vayreda, Regidor de Promoció Ciutat Aj. Olot:  “són obres que l’Ajuntament d’Olot no pot assumir de forma solitària. necessitem ajuda de la Generalitat o algun altre tipus d’ajuda”.

El projecte sorgit del PIAM de Sant Miquel ha estat consensuat tant pels veïns del mateix barri de Sant Miquel, com els del Nucli Antic i l’Escola d’Art i inclourà una ampliació de la zona de la vorera del marge esquerra acompanyat de la col.locació  d’una zona arbrada per fer-la peatonalment més atractiva i s’ordenarà el trànsit per als vehicles que accedeixen als pàrquings del voltant de l’Escola d’Art, fent-lo d’una única direcció.