L’artista olotí Enric Colldecarrera exposa fins a finals de mes la seva obra en un lloc poc habitual com és un edifici

L’artista Enric Colldecarrera està exposant, aquests dies, el conjunt arquitectònic als Apartaments del nº 18 d’Olot, un lloc poc habitual. L’artista vol mostrar el seu estat d’ànim a través de les seves obres.

Enric Colldecarrera sap molt bé quin color pot definir millor la comarca de la Garrotxa. Aquests dies ho exposa i ho demostra en un lloc peculiar i fora del comú. L’artista integra en harmonia els colors terra i foc amb el conjunt arquitectònic de l’edifici. Per a Colldecarrera poder exposar en aquest lloc poc habitual com aquest és una porta que s’obre a d’altres artistes a poder-ho fer.

Enric Colldecarrera, artista: “Són colors volcànics: vermells, taronges, colors càlids, marrons i que combinaven moolt bé amb el conjunt de l’edifici. Era la simbiosi de la pintura amb l’arquitectura”.

La inspiració va i vé sense cap altre recurs que el propi estat d’ànim. Colldecarrera reconeix que l’art és totalment abstracte

Enric Colldecarrera, artista: “quan estic inspirat tinc la necessitat de’expressar-ho a la tela o sobre el format que sigui. Ara bé no sempre surt el que jo vull, però tinc les ganes d’expressar-ho a la tela i ensenyar-ho”.

Colldecarrera no para i ja prepara juntament amb l’àmbit sant lluc i art pirineus altres punts d’exposició per a seguir creant. De moment però l’exposició que està tenint molt bona acceptació es podrà visitar fins aquest diumenge d’11 a 1 i de 5 a 2/4 de 6