L’Orfeó Popular Olotí oferirà, aquest cap de setmana, un muntatge de microteatre titulat ‘Petites Històries’

Arriba a l’Orfeó Popular Olotí una de les estrenes més esperades d’aquesta temporada. Es tracta d’un muntatge de microteatre format per tres obres, de la mà de la companyia ‘Una càpsula de Teatre’, que es titula ‘Petites històries’ i que s’estrena aquest cap de setmana en dues sessions. Les entrades per dissabte a les 8 del vespre ja estan exhaurides, però encara queden entrades per dissabte a les 6 i diumenge.

L’Orfeó Popular olotí estrenarà aquest cap de setmana una de les grans apostes de la temporada. La companyia ‘Una càpsula de Teatre’ serà l’encarregada d’oferir tres obres de microteatre, sota el títol ‘Petites històries’, una experiència nova per aquest ens social i cultural de la ciutat.

Xevi Rossell, director ‘Una càpsula de teatre’:”Tot això va sortir arran d’una proposta que la Jenni Rodà, una escriptora d’Olot, va tenir juntament amb els germans Colom de fer una obra de microteatre i em van preguntar si ho podia lligar, coordinar i dirigir. I quan la vam tenir muntada vam pensar que estaria bé incloure-la en un espectacle, per tal que la gent que la vingués a veure no es quedés només amb un quart d’hora i poguéssim incloure dues obres diferents.”

I així es va fer. A ‘El dia de la teva vida’, de l’escriptora Jenni Rodà i interpretada per Jordi i Xevi Colom, se li han sumat dues obres més: ‘Fúries’, de Nail Labute i interpretada per Fina Carré, Sandra Vilarrasa i Jordi Cortés; i ‘Jericó’, de Llàtzer Garcia i interpretada per Gemma Gómez i Joan Martí.

Tres obres minimalistes pensades per veure en petit comitè i que tenen com a objectiu transmetre les emocions dels personatges per mitjà, sobretot, dels silencis.

 Xevi Rossell, director companyia ‘Una Càpsula de teatre’:” De fet són tres obres molt senzilles, però crec que si les haguéssim de definir una mica totes, l’emotivitat, la sensibilitat és el que prima. És a dir, no veure un espectacle amb grans muntatges, ni amb grans llums… simplement és la paraula i la interpretació dels actors, i que la gent es quedi amb cada una d’aquestes tres històries.”

 

Les obres es podran veure en dues sessions: a les sis de la tarda i a les vuit del vespre. Tres petites, però a la vegada grans històries, per donar la benvinguda a una tardor plena de propostes a l’Orfeó Popular olotí.