Cap de setmana de ciclisme a la comarca amb la Volta a la Garrotxa

Aquest cap de setmana es celebrarà una nova edició de la Volta a la Garrotxa, una prova ciclista cada cop més professionalitzada que es dividirà en dues etapes per dues jornades: el primer dia es disputarà el Trofeu Remença i l’endemà el Trofeu Festes del Tura. L’objectiu és fer més atractiva la cursa per atraure corredors de gran nivell.

Cap de setmana de ciclisme a la comarca, en motiu de la Volta a la Garrotxa, que engloba, novament, dues curses per fer una classificació general. L’objectiu d’aquesta unió és atraure ciclistes de més nivell a més de fomentar el ciclisme i treballar la base.

 Toni Fité, Club Ciclista Bas:”Per donar-li una mica més d’impuls, en Carles es va posar en contacte amb nosaltres per veure si seríem capaços de donar-li un altre caire; enlloc de fer una carrera fer-ne dues, d’aquesta manera els corredor de fora estan més predisposats a venir, al ser una cursa de dos dies.”

Carles Torrent, Club Ciclista Olot Infantil:”Aquestes dues curses pertanyen a les grans clàssiques catalanes per elit i sub-23 i són dues carreres per separat i encara que són dues carreres per separat les hem englobat per fer la Volta a la Garrotxa.”

El dissabte 29 es celebrarà, a Sant Esteve d’en Bas, tindrà lloc una nova edició del Trofeu Remença. Els ciclistes sortiran de la vall, es dirigiran cap a Olot, tornaran per pujar la salut i s’endinsaran a Osona, passant per Manlleu i Torelló per acabar tornant a St. Esteve. La prova l’organitza el Club Ciclista Bas.

L’endemà, a Olot, es celebrarà la segona etapa per configurar la general, amb el Trofeu festes del Tura. Sortiran de la capital garrotxina, aniran fins a St. Esteve, tornaran a Olot i aniran fins a Banyoles passant per santa Pau i Mieres, per acabar tornant per Besalú i Riudaura. La prova l’organitza el Club Ciclista Infantil Olot.

Al finalitzar la segona jornada s’entregaran els mallots de la classificació general, des de la categoria màster, passant per elit i sub-23, a més del premi a millor sprinter.

De moment està confirmada la presència de dos equips francesos i algun corredor holandès, i s’espera que hi sigui, també, l’olotí Adrià Moreno que seria, sens dubte, un dels clars candidats a la victòria final

 

x