El garrotxí Jordi Jou ha estat reconegut com a millor entrenador de natació de l’Estat espanyol

El garrotxí Jordi Jou ha estat escollit novament millor tècnic de natació de l’Estat per la temporada 2017-2018, després que el 2015 va rebre el mateix reconeixement el 2015. Els mèrits de l’entrenador en cap del Club Natació Sant Andreu ha estat el notable creixement esportiu dels seus nedadors la passada temporada.

Novament, els nedadors del Club Natació Sant Andreu han protagonitzat importants triomfs i una espectacular progressió esportiva i, novament, l’entrenador en cap l’entitat, el garrotxí Joprdi Jou, ha estat guardonat amb el Trofeo Alejandro López de l’Associacvió Española de Tècnics de Natació, que reconeix el millor entrenador de la passada temporada. En l’equip de Jou, Jessica Vall va proclamar-se subcampiona d’Europa de 200 braça, després d’haver obtingut l’or en 200 braça i el bronze en 100 braça al campionat europeu de piscina curta. De la mà de Jou, Àfrica Zamorano també va disputar les primeres finals absolutes a nivell internacional; Lidón Muñoz va batre diveros rècords d’Espanya de velocitat, i Albert Escrits va superar-se a sí mateix a les diferents proves de fons que va disputar. Els triomfs també s’han esdevingut aquesta passada temporada als Jocs Mediterranis i en equips, dominant diverses competicions estatals. Jou va obtenir aquest mateix reconeixement en 2015, després de liderar nombroses fites amb el seu club.