El Jazz Olot arriba a la 10a edició amb l’actuació exclusiva del duet format pel pianista Chano Domínguez i el trompetista Paolo Fresu

Un any més la Sala Torín d’Olot acull el fetsival Jazz Olot. Entre les actuacions hi ha la del duet format pel pianista Chao Domínguez i el trompetista Paolo Fresu. Aquesta serà una de les dues actuacions del duet a terres catalanes.  El Programa també inclourà actuacions com les del pianista mallorquí Marco Mezquida.

La Sala Torín d’Olot acull des del proper 4 d’octubre una nova edició del Cicle Jazz Olot. Enguany arriba ja a la desena edició. Per a l’ocasió s’han programat actuacions que converteixen la capital de la Garrotxa en una de les millors propostes nacionals i internacionals.

Una de les propostes més exclusives sera la que forma el pianista Chao Domínguez i el trompetista Paolo Fresu que formen un duet que combina el jazz, el flamenc i la música tradicional. L’actuació será una d eles dues úniques que es faran en terres catalanes.

 Insert Jordi Serrat: “es tractava d’entomar-ho al vol per que costa tenir una actuació així. Es tracta de Chao Domínguez i Paolo Fresu, dos artistes amb nom propi. Tothom els coneix, de fet qui es mogui en el món del jazz els coneix. En Chano ens aportarà un aire flamenc al piano i en Paulo Fresu, que és un trompetista sard aquesta frescor. Tots dos enllaçats tant per la seva arrel mediterránea com pels seus inicis en la música. Tots dos son gent que van fer molt d’esforç per poder-se introduïr en el món de la música i per aprendre dels seus respectius instruments”.

Les propostes no s’aturen aquí per que el Jazz olot ha programat també l’actuació del pianista mallorquí Marco Mezquida, el contrabaixista danès Jasper Bodilsen i el nateria també danès Martin Adersen que actuaran el dissabte 24 de novembre que interpretaran temes clàssics de repertori romàntic espanyol.

Les entrades ja estan disponibles a travès del web de olot cultura ,a la taquilla del teatre pincipal d’Olot i a Can Trincheria.

Deixa un comentari