El mas Corominas de Begudà acollirà el Pigfeet solidari un acte en benefici de la Casa dels Xuclis pel càncer infantil

Una petjada solidària és el que es viurà aquest proper dissabte al Mas Corominas a Begudà. Es tracta del projecte solidari Pigfeet Solidari que pretén recollir fons en benefici de la llar la Casa dels Xuclis, residència per a nenes i adolescents malalts de càncer. La jornada estarà farcida d’activitats per a tots els públics.

Aquest proper dissabte el Mas Corominas de Begudà obrirà les seves portes per acollir el Pigfeet Solidari. Un esdeveniment en favor de la Casa dels Xuclis ubicada a Barcelona. La casa d’acollida anomenada Els Xuclis, acull infants i adolescents amb Càncer i les seves famílies per facilitar-los les estades en els hospitals de la capital catalana. La jornada estarà farcida d’activitats especials com passejades amb poni, esportives o una cata d’embotits del Mas Corominas.

Mireia Casajuana, organització Pigfeet: “per començar hi haurà un preu d’entrada que és el donatiu i després cada una de les food trucks o parades, donen un percrentatge del que guanyin durant el dia. Els entrenadors o companys que venen a fer activitats donen el seu temps”.

Les dues empreses organitzadores del Pigfeet , Porcs Casolans Corominas i Activity Point han pogut portar a terme el projecte amb la col.laboració de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts i 20 empreses de la comarca.

Mireia Casajuana, organització Pigfeet: “hi havia un motiu emocional principalment, jo he estat mare fa poc i et toca de ben a prop. Encara que no tinguis fills”

Per amenitzar la jornada també hi haurà food trucks i parades de menjar. Els beneficis aniran a  la casa dels Xuclis però els organitzadors volen que aquesta jornada sigui la primera de moltes altres solidàries

Deixa un comentari