El Festival Ésdansa rep el premi al Projecte de Gran Format dels premis Antoni Carné de Terrassa que dona per encetada la nova temporada del Marboleny

El Festival Ésdansa ha rebut aquesta setmana el premi Previsora General al Projecte de Gran Format dins de la segona edició dels Premis Antoni Carné que atorga l’Associacionisme Cultural Català. L’acte que va tenir lloc al centre cultural de Terrassa, té com a objectiu prestigiar el conjunt d’entitats de les terres de parla catalana que treballen a favor de la cultura i el progrés social.El premi arriba en un moment molt dolç per a l’Ésdansa després d’haver tancat l’edició d’enguany amb prop de 11.000 persones, cosa que demostra que el festival és més viu que mai.

De fet aquest premi servirà per començar amb les piles carregades d’optimisme al nou curs del Cercle de Cultura Tradicional i Popular Marboleny de Les Preses, que arrenca el proper dimarts 2 d’octubre. La nova temporada proposa un recorregut per diferents danses d’arrel tradicional treballant la tècnica, l’expressivitat i les aptituds rítmiques. Les inscripcions que ja estan obertes ofereixen també  la possibilitat de fer un mes de prova gratuït per tot aquell que s’animi a provar-ho.

L’esbart està format per 150 balladors repartits en diferents grups d’edat per tal que tots pugui adquirir els coneixements de les danses tinguin l’edat que tinguin.

Deixa un comentari