La Fundació Oncolliga Girona donarà continuïtat a Olot al grup de suport per afectats de càncer sigui del tipus que sigui

La Fundació Oncolliga Girona ha anunciat que el grup de suport per afectats de càncer de mama que va establir a principis d’any a l’Hospital d’Olot tindrà continuïtat un curs més. En aquesta ocasió, però, el grup de suport estarà obert a qualsevol persona afectada de càncer sigui del tipus que sigui.

El grup dirigit per la psicòloga Teresa Feliu te l’objectiu de donar suport i orientar tant a malalts de càncer com als seus familiars a través de l’intercanvi d’experiències pròpies, que guanyin seguretat i confiança i tinguin autonomia.

Les sessions del nou curs es porten a terme a la Sala d’Educació Sanitària de l’Hospital d’Olot cada quinze dies i amb una durada de 2 hores.

Les persones interessades en assistir podran fer-ho dirigint-se directament a l’Hospital directament per rebre tota la informació detallada i després hauran de fer una valoració prèvia amb la psicòloga.

El servei de suport és només un dels molts altres que ofereix Oncolliga i són possibles gràcies a les aportacions dels socis i de les persones que col.laboren  en la varietat d’activitats benèfiques que s’organitzen durant tot l’any