Una desena d’activitats programades pel Festival Veus d’Olot amb la presència de Take 6 i l’Escola de Música d’Olot

S’ha presentat una nova edició del Festival Veus, que es durà a terme a Olot del sis a nou de desembre. En total hi ha una desena d’activitats programades, entre concerts i tallers. Entre les novetats d’aquest any destaca la presència de la formació ‘Take 6’ i la col·laboració de l’Escola de Música d’Olot en el festival.

L’any de la consolidació. Així es presenta la tercera edició del Festival de Grups Vocals de Catalunya, el Veus, amb una programació variada i amb més qualitat que mai. A part de les més de mitja dotzena de propostes es duran a terme tallers formatius, i és que formar és un dels objectius principals del festival.

Els cap de cartell seran la formació vocal nord-americana, guanyador de deu Grammy’s, ‘Take 6’, un autèntic luxe pel festival i per tota la ciutat, que oferiran el bo i millor del seu estil contemporani amb tocs de pop, jazz i blues.

Entre les novetats d’aquest any, destaca el primer musical a capella en català, de la mà de ‘Broadway A Capella’, a més de la col·laboració que el festival fa amb l’Escola de Música d’Olot, que interpretaran ‘La primera Nadala de l’any’ a les escales de St. Esteve, i que servirà per inaugurar el Veus 2018.

El Festival Veus, organitzat per DinàmiG, es podrà veure del 6 al 9 de desembre al Teatre Principal, a l’Orfeó, a la Sala el Torín, i també al carrer, aquest últim amb l’objectiu de captar nou públic i arribar a més gent.

 

 

 

x