El CTT d’Olot presenta la nova temporada i la seva nova estrella, el rus Anton Kotov

El Club Tenis Taula d’Olot ha presentat aquest dissabte tota la seva artilleria per afrontar la nova temporada. Es presenta apassionant ja que per primera vegada a la història el club te 4 equips de lliga nacionals. Un repte difícil i alhora emocionant per el club.

Xavier Sellas, Vice President CTT Olot: “és una temporada que afrontem amb il.lusió. Una temporada complicada per que tenir 4 equips en la primera divisió d’honor es farà complicat però afrontarem amb molta il.lusió”

Objectiu clar: mantenir totes els 4 equips de la divisió d’honor primera i segona i tercera nacional es puguin mantenir en aquestes categories.

Oscar Gallego, Director tècnic del CTT Olot:”la idea és mantenir la permanència de la categoria. La sort que tenim és que tenim molts bons jugadors”

Per això comptaran amb la nova estrella del club, el rus Anton Kotov. Un jugador de només 19 anys però amb una solvència contrastada en la seva categoria a nivell europeu on ha fet número 4 del rànquing del seu país en categoria sub-21

Xavier Sellas, Vice President CTT Olot: Te experiècnia a nivell nacional del seu país. Si que és la primera vegada que surt del seu país però té solvència contrastada”.

 

Oscar Gallego, Director tècnic del CTT Olot: “la lliga de divisió d’honor és molt forta tots els equips tenen jugadors estrangers i el nostre és un jugador amb bona base”.

Tot i ser la seva primera vegada jugant fora del seu país, Kotov arriba amb ganes de ser un més de l’equip i és l’aposta clara del club per ajudar en els nous reptes de la nova temporada.