La Unió Esportiva Olot perd al Miniestadi contra un Futbol Club Barcelona B superior (2-1)

La Unió Esportiva Olot va caure derrotada aquest dissabte de la seva visita al Miniestadi contra el filial del Futbol Club Barcelona per 2 gols a 1. El conjunt olotí va deixar escapar tres punts, la segona derrota de la temporada, després de la desfeta la setmana passada contra un altre filial, en aquest cas el del València CF.

L’Olot va signar un mal inici i va encaixar dos gols gairebé consecutius. El Barça B es va avançar al minut 6 amb una diana de Chumi i al minut 10, Abel va marcar el segon gol del matx. Durant la primera mitja hora de joc, el conjunt visitant no va aconseguir acostar-se a la porteria local. Tot i això, els blaugrana es van relaxar i abans del descans, Baró va marcar el primer gol de l’Olot i va tornar a posar als groguencs dins el partit.

La segona meitat va canviar i l’Olot va tenir clares oportunitats per empatar el marcador. El punt d’inflexió, però, va arribar amb l’expulsió de Barnils per doble groga. A partir d’aquesta acció, el filial va tornar a agafar les regnes i encara que no va crear ocasions de perill clares, la possessió va tornar a ser per als blaugrana que van controlar el partit davant un Olot que es va enfonsar.

L’àrbitre va xiular el final del partit, que va acabar 2 a 1. La segona derrota consecutiva dels olotins que no surten de la seva visita al Miniestadi amb bones sensacions. La Unió Esportiva Olot ja pensa en el pròxim partit a casa contra el CF Badalona.