L’Ajuntament de la Vall de Bianya felicita un any més la veïna centenària Conxita Vilalta amb motiu dels seus 104 anys

Cada vegada és més habitual veure moltes persones arribar a l’edat de 100 anys. Aquest dissabte l’Ajuntament de la Vall de Bianya va anar a felicitar una veïna del poble, Conxita Vilalta, que ja complia 104 anys.

Complir anys sempre és motiu de celebració. L’Ajuntament de la Vall de Bianya va anar a felicitar dissabte al matí una veïna del poble que, el dia de Sant Miquel, complia 104 anys. Conxita Vilalta va rebre l’alcalde de la Vall de Bianya, Santi Reixach, que li va portar un ram de flors.

Santi Reixach, alcalde Vall de Bianya: “Nosaltres hem vingut aquí, amb el regidor Pere Darné, a portar-li un ram de flors i a felicitar-la des de bon matí, que creiem que és el que es mereix. Va néixer el dia de Sant Miquel l’any 1914, que aviat és dit. És un dia molt maco, que hem volgut celebrar amb ella”.

 

Santi Reixach, alcalde Vall de Bianya: “És un honor pel poble de la Vall de Bianya tenir una veïna com la Conxita, amb 104 anys i amb aquesta dinamització que porta i la manera que viu i s’expressa. És un exemple a seguir per a tots els bianyencs”.

Conxita Vilalta, nascuda l’any 1914, va explicar el secret de la seva fórmula personal per viure tants anys i tenir una salut de ferro.

Conxita Vilalta, àvia homenatjada: “El meu secret és no menjar gaire i treballar molt. Ara no, però durant tota la meva vida he hagut de treballar força, a pagès, a cavar blat de moro. No m’han hagut de treure mai res de menjar, perquè tampoc menjo gaire”.

L’Ajuntament porta un present cada any a la veïna de la Vall de Bianya, d’ençà que va celebrar el seu centenari. A més, cada any se celebra un dinar amb amics i veïns per festejar l’aniversari de la Conxita. Reconeixaments i vivències, a les quals podrà afegir l’experiència d’avui. L’esperança de vida de les persones creix, vivim més i en millors condicions. Ella n’és un gran exemple.

 

 

x