El CB Olot presenta la nova temporada amb una vintena d’equips i més de 260 jugadors i jugadores

El Club Bàsquet Olot ha dut a terme aquest cap de setmana la presentació dels seus equips, de cara a la nova temporada. Una vintena d’equips i més de 260 jugadors i jugadores conformen un club que creix any rere any. Després de la presentació les noies del sènior femení s’ha enfrontat al Roda en partit de lliga, que han acabat perdent per un ajustat 41 a 49.

Com ja és tradició per aquestes dates, el Club Bàsquet Olot ha fet, aquest diumenge, l’acte de presentació de la nova temporada. El club es troba en una fase creixent tant pel que fa de nombre d’equips com de jugadors, amb l’objectiu de seguir formant esportivament i com a persones els jugadors i jugadores.

Gemma Prat, presidenta CB Olot:”Portem una tendència creixent. aquest any movem uns 260 – 270 jugadors  jugadores i tenim 21 equips més l’escoleta. Creiem que és un èxit total.”

 Gemma Prat, presidenta CB Olot:”L’objectiu és formar la base, eixamplar-la i formació, formació i formació.”

Centenars de persones s’han aplegat al pavelló municipal d’esports d’Olot per donar la benvinguda al nou curs, i per veure jugar un els equips estrella de l’entitat: el sènior femení, de la segona catalana, que just després de la presentació ha jugat partit de lliga contra el Roda.

Les jugadores d’Albert Farrés han aguantat una primera meitat marcada pel desencert per part dels dos equips, anant-se amb una lleugera avantatge al descans (24-22). El tercer quart ha estat, també, molt igualat, però en l’últim quart el Roda ha posat una marxa més i el CB Olot no ha pogut remuntar el matx, que ha acabat 41 a 49. Així valorava el partit el tècnic de l’Olot.

Albert Farrés, entrenador sènior femení CB Olot:”En trec conclusions positives. El primer partit vam competir mitja part, avui hem competit tot el partit, i res, a seguir treballant.”

Farrés també ha comentat al micròfon d’Olot Televisió els objectius de cara a la nova temporada, tenint en compte que l’equip estrena categoria .

Albert Farrés, entrenador sènior femení CB Olot: “La idea és mantenir la categoria. I com a objectiu principal jugar i competir tots els partits, i guanyar els màxims possibles, i després ja anirem veient on som.”

Així doncs, tot a punt perquè la pilota comenci a botar i per encistellar-la tantes vegades com sigui possible.