Dos operaris han resultat ferits, un d’ells de gravetat, en una deflagració a Sales de Llierca

Dos operaris van resultar ferits en una deflagració a Sales de Llierca. L’incident es va produir aquest dilluns al matí mentre carregaven un dipòsit exterior de gas propà. Els dos ferits van ser traslladats en helicòpter a l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona, un d’ells en estat greu. Aquest migdia, el ferit menys greu ja havia estat donat d’alta mentre que l’altre estava estable dins la gravetat.

Dos homes van resultar ferits ahir al matí en una deflagració al municipi de Sales de Llierca. L’avís es va donar a 2/4 de 10 del matí, quan per causes que es desconeixen es va produir una explosió mentre carregaven un dipòsit exterior de gas propà en una masia de turisme rural del municipi. Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar dos ambulàncies i dos helicòpters del SEM. Finalment van ser els helicòpters els que van traslladar els dos ferits per cremades, un d’ells en estat greu, fins a l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona. Aquest migdia, el ferit de menor gravetat ja havia estat donat d’alta, mentre que l’operari més afectat seguia ingressat, estable dins la gravetat.

A banda dels danys personals, en l’incident no es van produir danys materials. La cuba i el dipòsit no van resultar malmesos i de la deflagració només se’n va ressentir una vàlvula de dipòsit. Les proves d’explosius que es van realitzar després de la deflagració van constatar que no hi havia anomalies en cap dels dos aparells. En l’accident es van mobilitzar quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, dos ambulàncies i dos helicòpters del Servei d’Emergències Mèdiques i efectius dels Mossos d’Esquadra.

 

 

x