La UE Olot perd 2-1 contra el Barça B al Miniestadi, però recupera les bones sensacions

La Unió Esportiva Olot va perdre aquest cap de setmana contra un dels rivals més durs de la lliga, el Barça B. Els jugadors de Raúl Garrido van pagar les conseqüències d’un mal inici de partit, tot i que van acabar amb bones sensacions i van tenir oportunitats per, almenys, empatar el partit.

Nova derrota de la UE Olot, però millors sensacions respecte fa una setmana a casa contra el València Mestalla. Els jugadors de Raúl Garrido van començar malament el partit al Miniestadi. El Barça B va aconseguir un gol matiner al minut sis, gràcies a Chumi, que rematava una aturada del porter Ginard. Quatre minuts més tard, els culés aconseguien el segon gràcies a Abel i gràcies a un error de la defensa olotina, en un inici de partit dominat de cap a peus pel Barça B.

La UE Olot, però, va anar entrant en el partit, i just abans dels descans li va arribar la recompensa en forma de gol, després que Alan Baró rematés de cap, just davant de l’àrea petita, la pilota en la sortida d’un corner.

A la segona part l’Olot es va sentir més còmode, i va generar més perill, però la diana no arribava i els minuts anaven passant, fins que al minut 73 Roger Barnils seria expulsat en una acció molt discutida. A partir d’aquí a la UE Olot el partit se li va fer un muntanya, i en prou feines va poder fer res jugant amb un home menys. Dos a un a favor del Barça i recuperació de les bones sensacions per part de la UE Olot malgrat la derrota.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot:”En un corner, ens fan l’un a zero, al minut dos tres, que no ha de passar mai de la vida. I el segon és un regal, ja ho heu vist. Després, jo crec, que hem estat molt bé.” “Jo crec que la segona part ha sigut tota nostra, amb un home menys i tot… hem jugat molt al seu camp. L’expulsió és clau, perquè a més a més, des de la meva posició veig molt clar que no hi ha contacte, és impossible que sigui targeta groga perquè no hi ha contacte.”

Francisco García Pimienta, entrenador Barça B:”Molt contents per la victòria. Molt patida, sobretot a la segona part. Crec que la primera part ha sigut totalment nostra, amb moltes ocasions de gol, hem estat mol a prop de fer el tercer…”.

Amb aquesta derrota el conjunt olotí es situa a la mitja taula de la lliga i espera la setmana que ve al Badalona.