Santa Pau i Bosc de Tosca empaten en el derbi garrotxí de segona catalana

Aquest dissabte Santa Pau i Bosc de Tosca es van veure les cares per disputar un dels derbis garrotxins a la segona catalana. El partit, amb poques ocasions pels dos conjunts, va acabar en empat a un, i es mantenen a la part alta de la classificació. El partit es va poder veure per Olot Televisió.

Taules en el derbi entre el Santa Pau i el Bosc de Tosca, a la segona catalana. Els dos equips, que venien de guanyar les dues últimes jornades de lliga, es veien les cares amb l’objectiu de fer un pas més a la classificació, però al final ni un ni l’altre va aconseguir endur-se els tres punts.

El partit prometia emocions fortes, i és que el minut sis el Santa Pau s’avançava per mitjà de Marc Fortet, després d’un rebot a l’àrea petita que va saber aprofitar el jugador local.

Mica en mica el Bosc de Tosca va anar entrant en el partit, i al minut 26, a la sortida d’un corner, Francesc Dorca posava l’un a un en el marcador. Amb aquest resultat s’arribaria al descans.

El vespre queia al Municipal de Santa Pau coincidint amb l’inici de la segona part, i sota una pluja intensa per moments. La segona meitat va ser més ensopida, i amb menys ocasions pels dos equips, que a mesura que passaven els minuts veien com l’empat era cada vegada més a prop. I així va ser, un a un, i una nova jornada sense perdre els dos equips.

Àlex Farrés, entrenador Santa Pau:”Ja vaig dir que el Bosc de Tosca, per mi, era un dels equips que jugava millor de la categoria. Hem intentat defensar-nos i aprofitar les nostres ocasions, i al final hem aconseguit un punt, sempre es volen els tres, però és un bon resultat.”

Xevi Cros, president EF Bosc de Tosca:”Era un partit que sabíem que seria complicat, en un camp complicat, on penso que tothom ha donat el màxim, i el resultat és just.”

El Bosc de Tosca és ara quart a lliga i rebrà, la setmana que ve, el Roses. Per la seva banda el Santa Pau és vuitè i visitarà el Bescanó.

El derbi es va poder veure per Olot Televisió en el marc del seguiment que està fent aquesta temporada als equips garrotxins de la segona catalana.