El Club Bàsquet de la Vall d’en Bas estrena la temporada de Tercera Catalana amb una victòria contra el Salt per 69 a 53

A la Tercera Catalana, aquesta temporada coincidiran tres equips garrotxins: el Club Bàsquet Olot, el Garrotxa Santjoanenc i el Bàsquet Vall d’en Bas. La lliga va arrencar el cap de setmana, i la Vall d’en Bas va ser l’únic de la comarca capaç de guanyar el seu partit, per 69 a 53 al Salt.

 

El Club Bàsquet Bas ha començat la lliga amb bon peu, amb una victòria a casa. El debut del Sènior Masculí del Club Bàsquet Vall d’en Bas al grup 1 de 3a catalana va ser dissabte a la tarda davant del Salt, un equip jove que els nois de Joel Sabido van saber superar tot i els nervis inicials. Després dels reforços arribats durant aquest estiu, l’equip blau es va mostrar fort davant els gironins. Amb una defensa sòlida van anar pressionant al rival fins a superar-los, amb un marcador de 69 a 53 a favor dels locals. El resultat reafirma l’equip en una bona línia malgrat que encara els queden molts aspectes per a consolidar.

Un resultat favorable que deixa els garrotxins quarts a la classificació, malgrat que el primer partit de lliga encara no desvetlli la zona on haurà de lluitar el club aquesta temporada, on coincideixen a la categoria amb el Club Bàsquet Garrotxa Santjoanenc, que va baixar l’estiu per reformular el seu projecte, i el Club Bàsquet Olot, que estrena entrenador després de l’ascens assolit per David Jané. Diumenge a les 17h afrontaran el primer partit fora de casa contra el Club Bàsquet l’Escala.