L’establiment olotí ‘Estudi 86’ ofereix dos nous productes i serveis adaptats als nous temps

Aquesta setmana hem anat a conèixer un dels comerços de fotografia de referència a la ciutat d’Olot. Es tracta d’Estudi 86, que s’ha sabut adaptar als temps i oferir productes i serveis del segle 21. A l’espai ‘Amb identitat’ d’avui coneixerem amb una mica més de detall la història d’aquest establiment.

Estudi 86 és una empresa familiar amb més de trenta anys de trajectòria que es dedica  a la fotografia, concretament a la impressió d’imatge i la venda de tota mena de productes com ara càmeres de fotografies, marcs, àlbums, a més de realitzar sessions fotogràfiques i reportatges fotogràfics.

Amb l’avenç de les noves tecnologies i els canvis en els nous temps, l’establiment s’ha renovat i ofereix productes i serveis del segle vint-i-u. Un exemple és el revelat de fotos a través del mòbil, per mitjà d’una aplicació.

Carles Pujolar, Estudi 86:”Per imprimir fotos del mòbil hi ha el programa ‘Order-it mobile’, que amb un moment pots imprimir 500 fotos amb una hora o menys. És molt ràpid i pots fer-ho, inclòs, des de casa teva.”

Estudi 86 ha donat, també, voltes a la originalitat, i així es demostra en un altre producte que la botiga té, en exclusiva, i on els autèntics protagonistes són els gegants d’Olot, representats en forma de figura feta artesanalment i pintades a mà.

Carles Pujolar, Estudi 86:”Es tracta que pots fer una caricatura de la persona qui vulguis a mida i posar-la a dintre del gegant o la gegantessa. I és com si aquella persona for la portadora del gegant.”

Aquest establiment, que es troba ales Galeries del Mig, al Carrer Antoni Llopis d’Olot, valora positivament les obres a la plaça del Mig, malgrat els últims temps hagin hagut d’afrontar algunes despeses extra.

El que va començar sent un negoci creat i portat per una sola persona va arribar a tenir-ne sis amb el temps, i actualment són quatre les persones que tiren endavant aquesta botiga olotina.