El PSC demana ampliar la sala de cerimònies del cementiri d’Olot i proposa ubicar un campus cultural a Can Sacrest

El PSC d’Olot reclama que s’ampliï la sala de cerimònies del cementiri d’Olot. Al programa Pentàgon d’Olot Televisió, el portaveu, Josep Guix, també ha explicat la proposta del grup de facilitar l’accés a aparcaments amb ascensor als veïns de Montolivet.


El PSC insisteix a demanar a l’equip de govern d’Olot l’ampliació de la sala de cerimònies del cementiri de la ciutat. El grup defensa que l’espai, que permet les cerimònies de qualsevol confessió religiosa, és massa utilitzat perquè no ofereixi la màxima comoditat.

El passat ple municipal va aprovar la moció del grup socialista per millorar l’aparcament a Montolivet. El PSC proposa que els veïns puguin accedir als aparcaments soterrats que es projecten al solar de l’antiga fàbrica d’Alzamora i que s’estudiï si hi poden tenir accés a través d’un ascensor des de la ronda de Montolivet.

Per dinamitzar el sector del Carme, el PSC proposa fer de Can Sacrest un Campus cultural. Josep Guix també ha opinat sobre la situació un any després del referèndum de l’1 d’octubre. Ha dit que no comparteix la situació de presó preventiva dels líders independentistes. Sobre la petició que el PSC va fer arribar a l’Ajuntament d’Olot arran del mural crític amb la seva formació, Josep Guix ha preferit no fer declaracions.

x