La BTT de Santa Pau prepara una cursa amb dos circuits íntegrament pel Parc Natural de la Zona Volcànica

El proper diumenge, Santa Pau viurà la 21a edició de la seva cursa de BTT. Enguany les pluges han fet que els corriols estiguin molt bruts, i per tant s’ha decidit fer passar el recorregut per les fagedes que envolten el municipi.

Després de la Montcal Bike, els amants de la bicicleta de muntanya tenen una nova cita a la comarca amb la celebració diumenge de la 21a edició de la cursa BTT de Santa Pau. Es preveu que hi prendran part prop de 150 ciclistes, disposats a dur a terme dos recorreguts, un de 25 quilòmetres i un de 32, que discorren íntegrament pel Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa com l’Oratori de Pedragudes, les Grederes del Croscat, Batet, les Marrades o la Fageda d’en Jordà.

Un dels problemes que ha viscut la BTT de Santa Pau aquest 2018 és la influència de la meteorologia en el recorregut. La pluja caiguda durant l’any ha motivat a fer canvis per alguns senders, a causa del seu estat.

La BTT de Santa Pau arrencarà diumenge a les 9 del matí des de les instal·lacions del Club Poliesportiu del municipi. La pedalada no és federada, però s’ha contractat una assegurança per tots els corredors que hi prenguin part. La inscripció es pot fer anticipada, a través del web curses.cat.

 

Deixa un comentari