La Liberisliber de Besalú augmenta l’espai i el número d’editorials

La Liberisliber, la Fira de les Editorials Independents de Besalú, arriba enguany a la seva novena edició augmentant l’espai de l’esdeveniment. Això permetrà que més editorials, fins a un total de 63, siguin presents a la fira. La Liberisliber es celebra aquest cap de setmana i com sempre comptarà amb multitud d’actes.


Aquest cap de setmana a Besalú els protagonistes seran els llibres i els editors. La Fira de les Editorials Independents, la Liberisliber, arriba a la seva novena edició augmentant l’espai de l’esdeveniment. A més de la ja tradicional Plaça de Sant Pere, la fira ocuparà enguany també la Plaça del Claustre, augmentant d’aquesta manera el número d’editorials.

Miquel Àngel Codes, Director Liberisliber: Això significa gairebé l’entrada de 15 editorials més. Per tant la bibliodiversitat, que és aquest concepte que defensem, és a dir, llibres diversos i heterodoxes i de qualitat, llibres que a vegades no arriben. Doncs l’oferta amb aquest augment es sobre dimensionarà”

En total enguany hi haurà 63 editorials independents d’arreu del país que presentaran els seus llibres. A banda de la Fira, la Liberisliber ha programat prop d’una trentena d’activitats complementàries, enguany centrades principalment en la filosofia, el cinema i el periodisme amb diàlegs entre personalitats com Isaki Lacuesta, Agustí Villaronga, Mireia Ros, Antonio Baños o Neus Tomàs, entre altres. A l’esdeveniment no hi faltaran tampoc els recitals de poesia, les presentacions de llibres, els tallers d’escriptura, les activitats infantils ni la música, amb un concert d’Adrià Putí.

Miquel Àngel Codes, Director Liberisliber: “L’Adrià Puntí per a moltes coses és un refeerent. En tant que la fira és literària, nosaltres també el veiem com a autor literari. Si un mira les lletres de l’Adrià Puntí, de seguida un s’adona que el seu vocabulari és riquíssim, a part de les seves qualitats estrictament musicals”

La Liberisliber es celebrarà a Besalú aquest dissabte i diumenge  de les onze del matí a 2/4 de vuit del vespre, amb una pausa al migdia. La programació completa es pot consultar a la pàgina web de l’esdeveniment, www.liberisliber.com.

Deixa un comentari