Turisme Garrotxa impulsa el contacte directe amb operadors internacionals en dues sessions a Tarragona i el Delta de l’Ebre

Turisme Garrotxa segueix oferint els paquets turístics per tal de captar nou turisme. En aquesta línea ha participat a dues sessions de treball al Delta de l’Ebre i Tarragona que han ajudat a contactar amb una vintena d’operadors internacionals per programar estades a la comarca i més d’un centenar d’agents d’arreu d’Europa.


Turisme Garrotxa segueix impulsant i promocionant la destinació turística de la comarca als operadors internacionals. A través de paquets turístics que combinen la cultura, el turisme actiu, la gastronomia, el turisme rural o el benestar i la salut, Turisme Garrotxa ha portat a terme aquests dies contactes amb una vintena d’operadors internacionals per que puguin programar estades a la comarca en breu.

Eduard Llorà, President Turisme Garrotxa: “sempre que fem aquestes propostes i activitats acaben acompanyant i conformant una oferta de paquets que quan el visitant arriba aquí el que veu é sun entorn privilegiat i que realment s’hi poden fer unes activitats respectuoses amb l’ambient que acaben aportant molt més que una visita normal i sense guiatge com les que poden trobar en altres indrets”.

En el marc d’aquestes accions, Turisme Garrotxa ha acudit a dues sessions de treballa amb agents i operadors turístics europeus. Una d’aquestes sessions ha estat al Delta de l’Ebre vinculada directament a l’ecoturisme. L’altre acció es va dur a terme a Tarragona per tal de dur a terme contactes d’arreu del món especialitzats en turisme cultural.

Eduard Llorà, President Turisme Garrotxa: “poder trobar 20 operadors amb un parell de dies doncs fa que aquest contacte directe es faciliti i es pugui treballar molt més i al final el resultat d’assistir a aquestes jornades sempre és molt positiu”.

Turisme Garrotxa ha difós el catàleg experiències Garrotxa, publicació que agrupa aquests paquets turístics comercialitzats per les dues úniques agències receptives de l’Estat acreditades amb la carta europea de turisme sostenible.

 

Deixa un comentari